5 Ekim 2015 Pazartesi
ÖKSÜRÜĞÜNÜZÜ KESİN
![]() |
1.TARİF:
10 gr Zencefil(toz)10 gr Zerdeçal(toz)
10 gr Tarçın(toz)
10 gr Havlıcan(toz)
10 gr Çörekotu(toz)
10 gr Keten Tohumu(toz)
10 gr Karabiber(toz)
10 gr Keçiboynuzu(toz)
500 gr Bal
Hazırlanışı: Karışım tozları bala karıştırıp en az 6 saat dinlenmeye bırakın daha sonra sabah-akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyebilirsiniz.
2.TARİF:
10 gr Zencefil(toz)10 gr Zerdeçal(toz)
10 gr Havlıcan(toz)
10 gr Keten Tohumu(toz)
10 gr Keçiboynuzu(toz)
10 gr Isırgan Tohumu(toz)
10 gr polen
500 gr Andız pekmezi
Hazırlanışı:Karışım tozları pekmeze karıştırıp en az 6 saat dinlenmeye bırakın daha sonra sabah-akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyebilirsiniz.
3.TARİF:
Hatmi ÇiçeğiSüt
Hazırlanışı:Kaynamaya yakın 1 bardak kadar süte 3-4 adet hatmi çiçeği koyun ve 5 dakika kaynatın daha sonra çiçekleri içinden alın balla tatlandırıp için.
Ertuğ ÇAĞLAYAN(ertugcaglayan@gmail.com)
0555 657 05 32
0555 657 05 32
0 Comments:
Subscribe to:
Kayıt Yorumları (Atom)